fb


Deshironi per te zgjedhur nga nje liste e planeve ne vend? Kliko Tani Per te shkuar atje tani.
CouponParat Mbrapa 5 Dit Premium Servers, Legal, AntiDdos, FastDl Automatic and Support Online 24/7 Keto Ofrojm ne Si Hosting Per Serverin Tuaj !

Je duke kerkuar per nje CS 1.6 Server?
Ne ofrojme nje shumellojshmeri te Serverav te Lojes

Nese Deshironi nje Server te Mir Te Mbrojtur ather ne Jemi Zgjidhja Per Ju !

Refund

Parat Mbrapa

ParatMbrapa : Nese Hostingu Jone Ka Probleme dhe Ju Keni Ber Pagesen Brenda 5 Dite Ne Do tjau Kthejm Parat Mbrapa.

Ethernet

Ndihma

Ne jemi Online 24or ne 7 Dit Per te Vetem Qe Serveri Juaj te Ket nje Mbikqyrje sa me te Mir dhe Pa Probleme

Deployment

Dorzimi i Serverit

Dorzimi i Serverit Behet Menjer Pasi qe Keni Kryer Pagesen Serveri Juaj Do Dorzohet tek Klienti.

Star

24/7 Support

Mbeshtetja eshte ne dispozicion 24/7 permes sistemit tone biletave. Ne perpiqemi per t'iu pergjigjur te gjitha pyetjeve tuaja .

Control Panel

Control Panel

Posedojm nje GamePanel Shum Te Leht Per Perdorim Dhe me Te Gjitha Opsionet e Nevoitura (GAMECP).

Server

Powerful Servers

Ofrojm Performanca te Larta Per Serverin Tuaj , Dhe te Hostuar nga (OVH).

Map

Mos Humbni Koh Porositni Serverin Tuaj tani.

Me Qmim te Ulet Dhe Performanca te Larta , Besoj qe Do jeni te kenaqur me aq sa ne Mund te ofrojm per Ju !

BLEJ TANI

We're giving you a FREE 256MB Minecraft server if you tweet about us!

(One server per client)

Just press "Tweet" to retrieve the promotion!

(If it the "Tweet" button does not get replaced by an order link after tweeting, please try again. If the second try does not work, please contact support)